Raspodjela novih sredstva za privrednike u Doboju

Bez autora
Aug 25 2015

Privrednici koji su već dobili sredstva iz Fonda solidarnosti RS moći će ponovo da konkurišu i za novac koja će Gradska uprava Doboj dodijeliti iz kredita u visini od tri miliona KM, najavio je Goran Marković, član Upravnog odbora Udruženja privrednika "15. maj" na konferenciji za novinare. Svi privrednici koji su učestvovali u prvom krugu, i privrednici koji nisu obuhvaćeni, znači koji nisu vjerovali da će sredstva biti podijeljena, i zato se nisu prijavili. Nije to greška do nas bila, mi nikoga nismo odbili koji je donio urednu dokumentaciju. U dogovoru sa gradonačelnikom izmiriće se šteta prema njima. Jedini problem je što privrecnici nisu vjerovali da će ovih šest miliona KM biti dijeljeno, kazao je Marković.

Privrednici koji su već dobili sredstva iz Fonda solidarnosti RS moći će ponovo da konkurišu i za novac koja će Gradska uprava Doboj dodijeliti iz kredita u visini od tri miliona KM, najavio je Goran Marković, član Upravnog odbora Udruženja privrednika "15. maj" na konferenciji za novinare.

"Svi privrednici koji su učestvovali u prvom krugu, i privrednici koji nisu obuhvaćeni, znači koji nisu vjerovali da će sredstva biti podijeljena, i zato se nisu prijavili. Nije to greška do nas bila, mi nikoga nismo odbili koji je donio urednu dokumentaciju. U dogovoru sa gradonačelnikom izmiriće se šteta prema njima. Jedini problem je što privrecnici nisu vjerovali da će ovih šest miliona KM biti dijeljeno ", kazao je Marković.

Pojedini dobojski privednici žale se da kriteriji za raspodjelu šest miliona KM nisu bili poznati većini njih, pa su zbog toga mnogi od njih dobili simboličan iznos u poređenju sa nastalom štetom.

Podjela sredstava je vršena ne na osnovu procenata, nego solidarno, i na način da najviše dobiju oni koji zapošljavaju najviše radnika, kaže Marković, a sve kako bi se oživjela ovdašnja privreda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik